Header Ads

Drama Bodyguard [2016] Aksi TV3


Drama terbaru di slot Aksi TV3, Drama Bodyguard akan ditayangkan sebanyak 30 episod. Drama arahan Nuad Haji Othman ini dibintangi oleh Fattah Amin, Faradhiya, Azrel Ismail, Lan Siro, Idris Khan, Sabhi Saddi dan ramai lagi. Drama terbitanA.Aida Production ini diarahkan oleh pengarah Nuad Haji Othman dan akan disiarkan setiap Isnin hingga Rabu pada pukul 10 Malam.

Pastinya peminat-peminat drama melayu tidak sabar lagi untuk menonton drama ini yang dilakonkan oleh ramai jejaka-jejaka tampan dan gagah perkasa. Saksikan aksi mereka ini dalam menjalankan tugas sebagai pengawal peribadi dalam menjaga pelanggan mereka yang terdiri daripada golongan kenamaan. Mampukah mereka melaksanakan tugas mereka dengan baik? ayuh sama-sama kita saksikan nanti.


Details
Tajuk:  Bodyguard
Genre: Aksi
Tarikh Tayangan: 24 Februari 2016
Hari Tayangan: Isnin-Rabu
Masa Tayangan: 10 Malam
Saluran: Aksi TV3
Episod Penuh: 30
Pengarah: Nuad Haji Othman
Terbitan: A.Aida Production Sdn Bhd
Pelakon
Fattah Amin sebagai Fariz
Azrel Ismail sebagai Rayyan
Faradhiya sebagai Natasha
Lan Siro sebagai Rahul
Idris Khan sebagai Daniel
Sabhi Saddi sebagai Basri
Sinopsis Drama Bodyguard
Drama aksi Bodyguard ini mengisahkan tentang sekumpulan pengawal peribadi yang terdiri daripada Fariz (Fattah Amin), Rayyan (Azrel Ismail), Daniel (Idris Khan) dan Rahul (Lan Siro). Mereka ini bekerja di bawah agensi pengawal peribadi yang dimiliki oleh seorang wanita cantik iaitu Natasha lakonan Farahdhiya. Secaa senyap-senyap, Fariz telah menjalinkan hubungan cinta dengan majikan mereka tanpa pengetahuan rakan lain. Dalam masa yang sama, Rayyan turut menyimpan perasaan terhadap Natasha. Dalam usaha untuk menambat hati majikannya itu, Rayyan meminta bantuan Fariz. Berlakunya  konflik antara mereka berdua kerana menyukai wanita yang sama.

Pun begitu, tugas sebagai pengawal keselamatan tetap berjalan seperti biasa apabila agensi itu menerima banyak permintaan pelanggan. Setiap pelanggan datang dengan pelbagai masalah. Ia menjadikan tugas mereka lebih mencabar dari semasa ke semasa. Dalam satu kejadian, Rahul meninggal dunia akibat terkena tembakan. Tempatnya digantikan dengan Basri (Sabhi Saddi). Apakah yang akan berlaku seterusnya? Nantikan drama ini.


Jom Layan FB

No comments

Powered by Blogger.