Header Ads

Who Are You: School 2015 K-Drama


Drama Korea Who Are You : School 2015 merupakan drama ke 6 dari rentetan drama korea "School". Seperti series "school" lainnya, Drama ini dilakonkan di sekolah tinggi swasta di Gangnam, Seoul. Drama Who Are You : School 2015 juga masih mengangkat permasalahan-permasalahan yang dihadapi oleh remaja di sekolah masa kini.


Details
Tajuk: Who Are You: School 2015 
Hangul: 후아유- 학교 2015
Genre: Sekolah, Misteri
Hari Tayangan: Isnin & Selasa
Tarikh Tayangan: 27 April 2015 - 16 Jun 2015
Episod Penuh: 16 Episod
Siaran: KBS2
Penulis:  Kim Hyun-Jung, Kim Min-Jung
Pengarah: Baek Sang-Hoon
Pelakon
Kim So-hyun Sebagai Lee Eun-bi/Lee Eun-byul
Nam Joo-hyuk Sebagai Han Yi-ahn
Yook Sungjae Sebagai Gong Tae-kwang
Kim Hee-jung Sebagai Cha Song-joo
Lee Cho-hee Sebagai Lee Shi-jin
Lee David Sebagai Park Min-joon
Yooyoung Sebagai Jo Hye-na
Jo Soo-hyang Sebagai Kang So-young
Kim Bo-ra Sebagai Seo Young-eun
Park Doo-sik Sebagai Kwon Ki-tae
Sinopsis
Lee Eun-byul (Kim So-hyun) adalah seorang pelajar yang sangat popular di Sekolah Sagang. Sekolah tinggi Sagang merupakan sekolah yang sangat terkenal di kota wilayah Sagang. Cerita dimulakan dengan situasi kehilangan Lee Eun-byul secara misteri yang tidak di ketahui berada di mana. Pada masa yang sama Lee Eun-bi yang merupakan kembarnya masuk dan pindah ke sekolah Segang.

Eun Bi yang suatu ketika terbangun dan tidak mampu mengingati apa-apa terkejut dengan dirinya yang sudah tidak ingat tentang asal-usul dirinya.  Lee Eun-bi mendapat layanan digin daripada rakan-rakan di sekolah tersebut dan tidak mempunyai teman sama sekali di sekolah lamanya. Dia kemudian berpura-pura menyamar sebagai Eun-byul yang merupakan pelajar terkenal di sekolah Segang.


Jom Layan FB

No comments

Powered by Blogger.